Mit tud a Brillit?

A Brillitben rengeteg funkció van, amelyek segítik a vállalkozásod üzleti kapcsolatépítését.
A legfontosabbakat összeszedtük neked, hogy gyorsabban átlásd a Brillit működését.

R

Korlátlan beszerzés létrehozása

A korlátlan beszerzés lényege, hogy egy konkrét termékre vagy szolgáltatásra pontos árajánlatokat kérhetsz annak érdekében, hogy kedvedre válogathass köztük, legyen a cél akár a legolcsóbb, akár a legalaposabb vagy a lokálisan hozzád illő ügyfél kiválasztása.
R

Beszerzések böngészése

Ha szívesen böngésznél a különféle beszerzések között, akkor a Brillit.com erre is lehetőséget nyújt. Lényeges azonban, hogy az ingyenes csomagban csak a feladat látható, kiírója inkognitóban marad, ami sok esetben nagyon fontos lehet.
R

Céges profil létrehozása

A jó bemutatkozás mindennek az alapja – pláne a mi rendszerünkben! Bátran megadhatunk itt minden publikus adatot, bemutatkozhatunk, prezentálhatjuk a tevékenységi körünket, de a leghasznosabb funkció mégis a címkerendszer lesz.

A ránk leginkább jellemző címkék megadásával ugyanis vállalkozásunk vagy szolgáltatásaink egyszerűen kereshetővé válnak, így sokkal könnyebben, célirányosan akadhatnak majd ránk a leendő ügyfelek.

R

Sürgős beszerzés

Amennyiben gyorsan szeretnénk célba juttatni egy beszerzést, lehetőségünk van egy „Sürgős” címkével ellátni, amivel nemcsak jobban el tudjuk különíteni a többitől, de mindemellett lehetőség van külön listázni a rendszeren a paramétert, így tudunk szűrni csak a sürgős kiírások között is.

R

Zárt beszerzés

Az ilyen beszerzéseket csak és kizárólag azok láthatják majd a Brillit.com rendszerén belül is, aki kiírta, illetve akiket direkt felkértek az árajánlat kiállítására, a közös „hírfolyamban” azonban nem jelenik meg.

R

Beszerzés kiemelése

A kiemelt beszerzések mindig kékes színnel jelennek meg a listázás során, így jobban elkülönülnek majd a többihez viszonyítva, sőt a különálló „Legfrissebb beszerzések” fülön tudjuk áttekinteni őket. Nemcsak figyelmet irányít a beszerzésre, hanem a presztízs szempontjából is nagyon előnyös.

R

Toborzó beszerzés

A Brillit.com rendszere úgy működik, hogy beszerzés kiírásakor csak az a maximum 10 cég értesül az ajánlatról, akit ebben megjelöltek. Amennyiben azonban új vállalkozások felé szeretnénk nyitni, netán tudjuk, hogy a leendő ügyfélkörünkben nincs olyan szolgáltató, aki meg tudná oldani a problémánkat, akkor úgynevezett toborzó beszerzést kell kiírni, ami minden céghez eljut majd, aki a téma kapcsán relevanciát élvez, tehát egyfajta tömeges kapcsolatfelvétel történik. Nagyon fontos, hogy ezek is lehetnek ajánlat nélküliek!

R

Árajánlat küldése

Ha szimpatikus egy kiírás a Brillit.com rendszerén belül, és úgy gondoljuk, hogy jobb áron vagy előnyösebb feltételekkel dolgozunk, mint mások, akkor azonnal tudunk árajánlatot küldeni a beszerzést indító cég számára.

R

Ajánlat kiemelése

Amennyiben szeretnénk kitűnni árajánlatunkkal, lehetőségünk van kiemelt árajánlatot indítani. Ezt ugyanis a beérkezés sorrendisége alapján rangsorolja a rendszer, azonban külön színezett kiemelést kap, mely egyfajta presztízst, pozitív megkülönböztetést adhat az ajánlat számára. A kiemelés bizonyos csomagban korlátozott, de amennyiben kifogytunk belőle, külön vásárolhatunk még bármikor.

R

Szponzorált árajánlat

Ez egy külön megvásárolható funkció a Brillit.com részeként. Lényege, hogy árajánlatunkat a rendszer nem a beérkezés sorrendjében listázza, hanem mindig az első helyre teszi, függetlenül attól, hogy mikor küldtük be.

R

Közvetlen ajánlat küldése

Közvetlen ajánlat küldésére akkor lesz szükségünk, ha olyan vállalkozásnak is szeretnénk árajánlatot nyújtani, akik még nem regisztrálták magukat a Brillit rendszerére. Dokumentációnk a megadott e-mail címen keresztül eljut hozzájuk, majd a regisztrációt követően el is fogadhatják azt – már mint megerősített Brillit-felhasználók.

R

Céglista böngészése

Egy speciális termékre vagy szolgáltatásra van szükségünk, és nem tudjuk, hogy hol keressük? A Brillit rendszerére regisztrált vállalkozások ezen a téren szűrhetők, így kereshetünk tevékenységi körre, címkékre, de akár még lokációra is, majd néhány kattintással felvehetjük a kapcsolatot bárkivel.

R

Értékelések olvasása, írása

A Brilliten keresztül sikeresen lebonyolított üzletek több új funkciót is elérhetővé tesznek a felhasználóknak. Ilyen például az értékelés, amivel lehetőségünk nyílik pontozni, illetve véleményezni az újdonsült partnert, melyet természetesen mások is láthatnak, illetve mi egyaránt szemügyre vehetjük a többiek értékeléseit.

R

Partnerlista létrehozása

Amint árajánlatot adtunk egy beszerzésre, rögtön bekerülünk a kiíró partnerlistájába, illetve automatikusan ő is a miénkbe. Ez rendkívül előnyös abban az esetben, ha a jövőben szeretnénk még együttműködni a másik féllel, hiszen a listáról bármikor egyszerűen előkereshetjük, újra szemügyre vehetjük ajánlatait, árait és így tovább.

R

Üzenetküldés partnereknek

A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy direkt privát üzenetet küldjünk azoknak a vállalkozásoknak, akik szerepelnek a partnerlistánkon. A lehetőség csak a megfelelő csomagot birtokló ügyfelek számára érhető el, és nekik is csak akkor, ha kölcsönösen mindkét partner elfogadta a felkérést.

R

Profil céges arculatra alakítása

A Brillit.com profilt lehetőség van több tekintetben is egyedivé tenni, ezáltal minden téren a saját céges arculatunkhoz igazíthatjuk megjelenésünket, így aki ránk talál, rögtön tudhatja, hogy mivel foglalkozunk, hogy mennyire igényesek vagyunk, ha egy ilyen profil megjelenésére is ennyi időt szántunk.

R

Automatikus értesítések

Nagyon hasznos funkció azoknak, akik szeretnének folyamatosan értesülni a Brillit.com rendszerére felkerülő, számára releváns kiírásokról. Beállíthatjuk, hogy bizonyos címszavak, keresőszavak vagy TEÁOR számok alapján automatikusan megkapjuk az összes tendert a publikálást követően, melyekre rögtön árajánlatot is küldhetünk.

Mire vársz? Próbáld ki a Brillitet teljesen INGYEN!
Használd a Brillitet, és legyen vállalkozásod még sikeresebb!
Regisztrálj, és használd azonnal online bárhonnan!