Hogyan működik

Beszerzés

A Brillitben a beszerzések jelentik az alap kapcsolatteremtési funkciót, amivel új szolgáltatások, termékek vagy üzleti kapcsolatok iránti igényedet tudod feltölteni. A beszerzéshez társított kategória alapján a Brillit rendszere megkeresi az összes lehetséges partnert, így segítve a kapcsolatépítést.
I

Indítsd el beszerzéseid egyszerűen

Online űrlapunk segítségével add meg beszerzési igényedet szolgáltatásra, termékre vagy akár új üzleti partnerre vonatkozóan. Válaszd ki hozzá a megfelelő kategóriát, és már el is indíthatod beszerzésedet.

Célba juttatjuk az árajánlatkéréseid

A kiírt beszerzést azonnal eljuttatjuk a lehetséges üzleti partnerekhez, akik erről értesítést is kapnak. A beszerzés beállításaitól függően a cégek a Brilliten vagy elérhetőségeiden keresztül felveszik veled a kapcsolatot.

Hirdess nyertest egy kattintással

Azoknak a cégeknek az elérhetőségei, ajánlatai, akik felvették veled a kapcsolatot a beszerzéshez tartozó felületen jelennek meg felsorolva. Itt egy kattintással eldöntheted, hogy ki nyerje az adott beszerzést vagy kivel lépsz kapcsolatba.

Szolgáltatások

Minden beszerzéshez beállíthatsz kiegészítő szolgáltatásokat, melyek egyszeri díj ellenében vehetők igénybe.

Beszerzés kiemelése

A beszerzésed külön színnel lesz kiemelve a többi közül, így sokkal feltűnőbb lesz, nagyobb eséllyel kaphatsz ajánlatokat.
r

Sürgős beszerzés

A beszerzés külön jelölést kap, hogy minden lehetséges kivitelező hamarabb értesüljön róla.
~

Zárt beszerzés

Írd ki a beszerzést meglévő üzleti partnerek vagy ajánlott cégek számára úgy, hogy csak ők láthassák.
z

Toborzó beszerzés

Az összes releváns céget azonnal értesítjük a kiírásról, így jóval nagyobb esélyed van a kapcsolatépítésre.