Hogyan működik

Árajánlat küldés

Minden Brillit előfizetőnek lehetősége van korlátlan számú beszerzésre árajánlatot küldenie. Az elküldött árajánlatokat üzleti titokként kezeljük, és csak a beszerzés kiírója láthatja. Egy egyszerű űrlap kitöltésével, 1-2 perc alatt küldhető árajánlat az adott beszerzésre, melyhez fájlokat is lehet csatolni, így egyedi, a céges arculathoz illeszkedő ajánlat is elküldhető.
U

Keress szabadon

A Brillit segítségével előfizetőként könnyen megtalálhatod céged profiljába illő megbízásokat. A számodra releváns beszerzéseket bármikor átböngészheted, szabadon válogathatsz az éppen futó projektek között, átolvashatod a kiírt árajánlatkérések információit.

Küldj árajánlatot

Ha szimpatikus beszerzésre akadsz néhány kattintással hozd létre saját árajánlatod és csatolhatod a portfóliódat. A Brillit eljuttatja a beszerzés kiírójának, aki azonnal értesítést kap árajánlatodról, így nincs más dolgod mint hátradőlni és várni a beszerzés lezárultát.

Te vagy a befutó

Amint lejár egy adott beszerzés időkerete, a beszerzés kiírója nyertest hirdethet a pályázók között. Ha a Te árajánlatod a legmeggyőzőbb, akkor összekötünk a beszerzés kiírójával, ha nem a Te ajánlatod nyer, akkor is kapsz értesítést, így tervezhetővé válik árajánlatadásod.
Az árajánlatadások után semmilyen jutalékot nem számít fel a Brillit!

Szolgáltatások

Minden beszerzéshez beállíthatsz kiegészítő szolgáltatásokat, melyek egyszeri díj ellenében vehetők igénybe.

Kiemelt árajánlat

Úgy gondolod, hogy a Te ajánlatod a legjobb? Akkor emeld ki a többi közül. A kiemelt ajánlatok külön színnel jelennek meg.

Szponzorált árajánlat

A beszerzés kiírójának az ajánlatod a többi közül ki van emelve, és mindig az ajánlatok listájának a tetején helyezkedik el.