Előfizetési csomagjaink
Szabd testre előfizetésedet, hogy az leginkább
alkalmazkodjon vállalkozásod igényeihez.
Brillit Start
0 Ft/hó
 • Korlátlan beszerzés létrehozás
 • 1 db/hó bszerzés meghosszabbítása
 • 1 db/hó sürgős beszerzés kiírása
 • 1 db/hó zárt beszerzés kiírása
 • 1 db/hó beszerzés kiemelése
 • 3 db/hó ajánlat küldése
 • 1 db/hó ajánlat kiemelése
 • 3 db/előfizetés tevékenységi kör
Brillit Professional
9.990 Ft/hó
 • Korlátlan beszerzés létrehozás
 • Korlátlan bszerzés meghosszabbítása
 • Korlátlan sürgős beszerzés kiírása
 • Korlátlan zárt beszerzés kiírása
 • Korlátlan beszerzés kiemelése
 • Korlátlan ajánlat küldése
 • Korlátlan ajánlat kiemelése
 • 20 db/előfizetés tevékenységi kör
Hogyan működik az előfizetés?
Regisztrációdat követően az ingyenes csomagba kerülsz, melyet korlátlan ideig vehetsz igénybe. Az ingyenes és havi díjas csomagunk is ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, de eltérő mennyiségben. Ingyenes csomag használata esetén lehetőséged van az egyes szolgáltatások darabonkénti megvásárlására is, így az előfizetés a céged igényinek megfelelően testre szabható.
Bármikor átválthatsz havi díjas előfizetésünkre. Az előfizetési időszakod lejártakor, amennyiben nem kerül megújításra, automatikusan visszakerülsz az ingyenes csomagba, de minden addigi tevékenységedet megtart a rendszer.
A havi díjas csomagokban található szolgáltatásokon kívül igénybe vehetsz egyedi szolgáltatásokat is, melyekkel tovább növelheted beszerzéseid, ajánlataid vagy céged hatékonyságát.

Szolgáltatásunk jelen fázisában regisztrálni lehet, de a belső felületre való belépés még nincs megnyitva. Applikációnk megnyitásához megfelelő mértékű közösségre van szükségünk. Amint a regisztrációk száma eléri az induláshoz szükséges szintet minden regisztrált felhasználónkat értesíteni fogjuk.
Regisztrálj most, és amint elindul szolgáltatásunk
a professional csomagunkat veheted igénybe!
Milyen szolgáltatások érhetőek el a csomagokban?
Beszerzés létrehozása
Korlátlan mennyiségben, ingyenesen hozhatsz létre beszerzéseket, melyekben leírhatod, hogy mire van szükséged, és kijelölheted a kategóriát is, ami alapján megtalálják a beszerzést a lehetséges kivitelezők.
Beszerzés meghosszabbítása
Nem érkezett árajánlat a beszerzésedre, de hamarosan lejár a határidő? Hosszabbítsd meg a beszerzés határidejét, és növeld az esélyét, hogy kapj ajánlatokat. Akkor a legcélszerűbb igénybe venni ezt a lehetőséget, ha más szolgáltatásokat is csatoltál a beszerzéshez.
Sürgős beszerzés kiírása
A beszerzés külön jelölést kap, hogy minden lehetséges kivitelező hamarabb értesüljön róla.
Zárt beszerzés kiírása
Írd ki a beszerzést meglévő üzleti partnerek vagy ajánlott cégek számára úgy, hogy csak ők láthassák, és a kiírás után azonnal kapjanak róla értesítést.
Beszerzés kiemelése
A beszerzésed külön színnel lesz kiemelve a többi közül, így sokkal feltűnőbb lesz, és nagyobb eséllyel kaphatsz ajánlatokat.
Ajánlat küldése
Találtál egy számodra releváns beszerzését, amire árajánlatot adnál? Nincs más dolgod, csak pontosan leírni az ajánlatodat, megadni a költségeket, és már össze is kötöttünk a beszerzés kiírójával. Az árajánlatod üzleti titokként kezeljük, harmadik fél nem látja azt, kizárólag Te és a beszerzés kiírója.
Ajánlat kiemelése
Úgy gondolod, hogy a Te ajánlatod a legjobb? Akkor emeld ki a többi közül. A kiemelt ajánlatok külön színnel jelennek meg a többi között.
Új tevékenység megadása
Pontosan add meg a TEAOR szerinti tevékenységedet, hogy a rendszer össze tudjon kötni új üzleti partnerekkel.
Milyen egyedi szolgáltatások érhetőek el?
Szponzorált beszerzés
A létrehozott beszerzés elkülönül a többitől, a keresési találatok tetejénél jelenik meg minden esetben függetlenül a szűrési feltételektől. Ezzel a szolgáltatással gyorsan és hatékonyan tudsz begyűjteni ajánlatokat.
Toborzó beszerzés
A beszerzés kategóriája alapján az összes releváns céget azonnal értesítjük a kiírásról, így olyan kivitelezőkhöz is azonnal eljut az információ, akikkel még nem állsz üzleti kapcsolatban.
Szponzorált ajánlat
A beszerzés kiírójának az ajánlatod a többi közül ki van emelve, és mindig az ajánlatok listájának a tetején helyezkedik el. Érdemes ezt a lehetőséget igénybe venni, ha sejthető, hogy az adott beszerzésre sok ajánlat érkezhet.
Megjelenés az ajánlott cégek között
Beszerzés létrehozásakor minden esetben meg kell adni egy kategóriát. A kategória alapján jelennek meg a partnerlistában az üzleti partnerek és az ajánlott cégek. Emeled ki a céged a többi közül, hogy már a beszerzés létrehozásánál a Te céged legyen legfelül az ajánlott cégek listáján.