Csomagok és árak

Válaszd ki a számodra
legmegfelelőbb csomagot!

Előfizetői díjak rejtett költségek nélkül!

* A Power Network csomagra kedvezményesen 2020.06.01-től válthatnak át azon Erste ügyfelek, akik rendelkeznek az Erste Bank által biztosított kuponkóddal! Az Erste Bank ügyfelei a kedvezmény aktiválásnak időpontjától kezdődően 12 hónapig tudják igénybe venni a Power Network by ERSTE csomagot.
Azon ERSTE felhasználók számára, akik már korábban igénybe vették a kedvezményt, és még aktív a szolgáltatásuk a kedvezményes időszak meghosszabbításra kerül 12 hónapra.
Azok az ERSTE felhasználók, akik már korábban igénybe vették a kedvezményt, de már nem aktív a szolgáltatásuk ismét megigényelhetik a kedvezményt a korábban kapott kuponkóddal.
A felhasználó a kedvezményes időszak lejárta után automatikusan a Brillit Starter csomagba kerül, ahonnan bármikor válthat a Power Network vagy a Brillit Professional csomagra havidíj ellenében. Az ERSTE Bank ügyfelei a kuponkódot az ERSTE TeleBank rendszerén keresztül, és bármely hazai ERSTE bankfiókban kérvényezheti. A kuponkód csak egyszer használható fel. Kuponkód nélkül nem lehet aktiválni kedvezményes módon a Power Network by ERSTE díjcsomagot!

Kiegészítő szolgáltatások

  • Minden csomaghoz igénybe vehetők kiegészítő szolgáltatások, amelyek javítják a kiírt beszerzések és az elküldött árajánlatok hatékonyságát.
  • Az egyes csomagok eltérő mennyiségű kiegészítő szolgáltatást tartalmaznak.
  • A havi díjas csomagokban meghatározott szolgáltatások mennyisége minden hóforduló után újra feltöltésre kerül.
  • Abban az esetben, ha az összes kiegészítő szolgáltatás elhasználásra került az adott hónapban, akkor továbbiak vásárolhatóak darabáron.

Beszerzés kiemelése

A beszerzésed külön színnel lesz kiemelve a többi közül, így sokkal feltűnőbb lesz, nagyobb eséllyel kaphatsz ajánlatokat.

Egységár: 600 Ft/db

r

Sürgős beszerzés

A beszerzés külön jelölést kap, hogy minden lehetséges kivitelező hamarabb értesüljön róla.

Egységár: 1.450 Ft/db

~

Zárt beszerzés

Írd ki a beszerzést meglévő üzleti partnerek vagy ajánlott cégek számára úgy, hogy csak ők láthassák.

Egységár: 1.500 Ft/db

z

Toborzó beszerzés

Az összes releváns céget azonnal értesítjük a kiírásról, így jóval nagyobb esélyed van a kapcsolatépítésre.

Egységár: 4.100 Ft/db

Kiemelt árajánlat

Úgy gondolod, hogy a Te ajánlatod a legjobb? Akkor emeld ki a többi közül. A kiemelt ajánlatok külön színnel jelennek meg.

Egységár: 650 Ft/db

Szponzorált árajánlat

A beszerzés kiírójának az ajánlatod a többi közül ki van emelve, és mindig az ajánlatok listájának a tetején helyezkedik el.

Egységár: 1.450 Ft/db

A feltüntetett csomag és kiegészítő szolgáltatások árai bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA értékét, és magyar forintban értendők.
Mire vársz? Próbáld ki a Brillitet teljesen INGYEN!
Használd a Brillitet, és legyen vállalkozásod még sikeresebb!
Regisztrálj, és használd azonnal online bárhonnan!