WelCroo Hungary Kft.

WelCroo Hungary Kft.

Bemutatkozás
WelCroo webshop - A pompás holmik otthona!
Pompás, praktikus, ám megfizethető elektronikai és design holmik otthona! Termékek otthonra, irodába vagy akár home office-ba szívvel- lélekkel válogatva. A WelCroo webshop, olyan személyeknek kínál praktikus megoldásokat a mindennapokhoz, akik a technológia és design iránt érdeklődnek!
Termékeink kiszállítását 1 napos házhozszállítással vállaljuk!
Webshopunk 2018-ban látott napvilágot, igazi szerelemgyerekként. Családi vállalkozás révén fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyek tényleg hozzá adott értéket képviselnek a mindennapi életünk során.

Termék portfóliónkat visszajelzések mentén alakítjuk ki, így a már kialakult igényt elégítjük ki, melyeket megosztanak velünk a barátok, ügyfelek, ismerősök. Célunk, hogy a következő években egy lelkes követőtábort alakítsunk ki, amelyhez személyesen kötődnek vásárlóink és céges ügyfeleink.

Hiszünk a hosszú távú, jól működő kapcsolatokban, mely kölcsönös bizalmon alapszik. Hiszünk az organikus növekedésben és hiszünk abban, hogy ha valamit jól csinálunk, akkor annak megvan az eredménye.
Cégadatok

93.29 M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység

Budapest
Hercegprímás u. 19. I. /13.
1051
Magyarország

26089551-2-41

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a WelCroo Hungary Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: