SP Bautech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

SP Bautech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bemutatkozás
Az Ablago, Dural, Parkettfreund, Gradus, Marmox és Proline-Systems gyárak képviseleti importőre Magyarországon, szakemberek, szakkereskedők, építészek és tervezők részére. Magas műszaki színvonalú, igényes fal- és padló felület kialakításához a képviselt gyártók termékei jól alkalmazhatóak, megbízható kialakításúak és könnyen elérhetőek a logisztika segítségével az országban. Munkánk a rétegrend kialakításához, készítéséhez segítség, tanácsadás az évtizedes tapasztalataink és a termékek ismeretén alapszik.

A h2o.hu website mindenki részére információs oldalként funkcionál, azonban termékeket megrendelni csak regisztrált partnerek részére lehetséges.
Elérhetőségünk, amikor termékről vagy kialakításról szeretnél érdeklődni, tanácsot kapni mert elakadtál vagy csak segítséget kérni, hogy a munka eredménye jó legyen:
Email: h2o@h2o.hu
Tel: +36 20 203 1950
igyekszünk mihamarabb válaszolni illetve visszahívni
Cégadatok

Budapest
Pázsitos sétány 10. VIII. em. 51.
1203
Magyarország

23371161-2-43
HU23371161

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a SP Bautech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: