SML Közbeszerzési Tanácsadó Kft.

SML Közbeszerzési Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás
Vállaljuk mind ajánlattevők, mind ajánlatkérők képviseletét, közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítását, továbbá közbeszerzési tárgyú szakvélemények elkészítését.

Segítünk kiigazodni az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) útvesztőiben az ajánlattevőknek. Nemcsak az EKR működésével és használatával kapcsolatban nyújtunk segítséget, hanem az ajánlatok közbeszerzési jogi vizsgálatát is elvégezzük az eredményes és szakszerű ajánlattétel érdekében. Ezen kívül képviseljük Megbízóinkat az előzetes vitarendezési és jogorvoslati eljárásokban.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az Európai Unió által támogatott projektekből megvalósuló közbeszerzési eljárások lefolytatásában. Számos közbeszerzési eljárást folytatunk le eredményesen a Megbízó érdekeit, kívánságait figyelembe véve a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Munkavállalóink felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók, így jogosultsággal rendelkezünk valamennyi eljárásrend és eljárásfajta szerint lebonyolítani közbeszerzési eljárásokat.

Vállalkozásunk kiérdemelte a Fogyasztói Vélemény tanúsítvány 2018, 2019 kiadását.

Amennyiben közbeszerzéssel kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Cégadatok

70.22 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Budapest
Bartók Béla út 152/C.
1115
Magyarország

24896698-2-43

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a SML Közbeszerzési Tanácsadó Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: