Rinivi Antislip Kft.

Rinivi Antislip Kft.

Bemutatkozás
Cégünk családi vállalkozásként 2006 óta foglalkozik csúszásmentesítési technológiák, akadály és padlójelölő termékek forgalmazásával és kivitelezésével. Gyakorlatilag minden típusú járófelülethez rendelkezünk megfelelő technológiával és szaktudással a balesetek megelőzésére, az lehet fém, fa, üveg, PVC, kerámia, gránit, márvány, műanyag, ipari padló stb.
Burkolatok csúszásmentesítésére többféle eljárást alkalmazunk, vannak az import termékeink, GRIT csúszásgátló padlólemezek, GRP csúszásmentes járórácsok, csúszásgátló szalagok, uszodai szőnyegek, csúszásmentes padló és jelölő festékek, szivacs biztonsági védőprofilok és a saját fejlesztésű termékeink, az antiSLIP kémiai csúszásgátló rendszerünk, amit olyan hidegburkolatokhoz ajánlunk, amelyek elsősorban vizesen csúsznak.
Szárazon és vizesen balesetveszélyes területekre a RINIVI antiSlip Floor exkluzív csúszásgátló bevonataink jelentenek biztos megoldást a csúszós burkolatokra, ezt a termékünket lehet alkalmazni pl. fa, rozsdamentes fém, üveg, akril, polírozott magas fényű padlóburkolatokhoz is.
Minden termékünk világszínvonalú, ez azért is fontos, mert mint munkáltató, üzemeltető, tulajdonos egy esetlegesen bekövetkező elcsúszásos balesetnél igazolni tudja, hogy olyan technológiát, terméket alkalmaz, mely mindenben megfelel a legszigorúbb hazai és nemzetközi előírásoknak.
Rendelkezünk FSC2000 Print felületi súrlódási ellenállást mérő hordozható készülékkel, ami a járófelületre helyezve a lábak mozgását szimulálja és így pontosan behatárolhatóak a problémás felületek.
Az összes termékünk kivitelezését „házilag” is el tudják végezni így munkadíjat is meg tudnak takarítani.
Napjainkra elértük, hogy ebben az iparágban úgy árban és technológiában az ország piacvezetői lettünk.
Cégadatok

43.99 Egyéb speciális szaképítés m.n.s.

Szigetújfalu
Inas u. 6
2319
Magyarország

23479582-2-13
HU23479582

Cimkék
#csúszásmentesítés, #grp járórács, #grp-grit lemez, #necsusszel, #csúszik, #csúszós lépcső, #csúszós padló
Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Rinivi Antislip Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: