Penge Média Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Penge Média Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Átfogó segítség a cégednek! Tanácsadunk. Optimalizálunk. Kivitelezünk. A Penge Média egy új hullámos, adatvezérelt online marketing ügynökség, ahol minőségi szakértelemmel várunk!

Bemutatkozás
Versenyképes szakmai tudással vértezünk fel és vezetünk a sikerhez vezető úton! A kreatív ügynökségek közül a legteljesebb szolgáltatásokat kapod meg tőlünk. Az új technológiák és szakértelmünk segítségévél kihozzuk a maximumot a cégedből. Olyan lépéselőnyre teszünk szert, amire minden vállalkozásnak, így neked is, szüksége van! Olyan ritka hard és soft skillekkel bírunk, amiknek a segítségével a cégednek személyre szabott stratégiát alkotunk, ami hosszú távon az egekbe repíti a bevételeidet! Egyszóval lépést tartunk a trendekkel és vérfrissítést viszünk a vállalkozásodba!#konverzió #KPI #siker #kooperáció #b2b marketing ügynökség360°-os szolgáltatást nyújtunk. Mit is jelent ez? Webfejlesztés és grafikai kreatívokat készítünk neked, miközben karban tartjuk a fizetett online hirdetéseidet (Facebook kampányok menedzselése, Google Ads (régi nevén Google AdWords) és még a keresőoptimalizálást is expert módon végezzük el neked!Az elmúlt évek tapasztalatai mind a mobil, mind a digitális marketing terén, valamint a házon belüli CRO fejlesztésében segítenek a márkáknak a fogyasztókkal való hatékonyabb együttműködésben.A hangsúlyt a márka növekedésére és a konverzió növelésére helyezzük, nem pedig a rövid távú teljesítményre. Így a digitális marketing ügynökségünk segíti a márkák fenntartható fejlődését.
Cégadatok

Budapest
Teve utca 1. D. ép. 2. lház. 6. emelet 61.
1139
Magyarország

26522713-2-41
HU26522713

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Penge Média Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: