Norta Kft.

Norta Kft.

Bemutatkozás
A NORTA Kft. 2005-ben alakult, 100% magyar tulajdonú vállalkozás.

Cégünk küldetése, olyan informatikai és műszaki megoldások kialakítása, mely a szakmában fellelhető legváltozatosabb szolgáltatási területeket egyesíti, és mint ilyen, egységes szemléletet és szolgáltatásmodellt nyújtson megrendelőink számára.
Értjük és megértjük ügyfeleink stratégiai céljait, elvárásait, kidolgozzuk a koncepciót, terveket készítünk és menedzseljük a projekteket. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, hogy folyamatosan megfeleljünk a külső környezet elvárásainak.

Miért a NORTA?

Mert a NORTA Kft. által nyújtott szolgáltatás megbízható. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk. Tapasztalatból tudjuk, hogy szolgáltatásaink akkor válnak igazán értékessé, ha a felhasználás támogatása a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható.
Mert a NORTA Kft. dolgozói tapasztalt, hozzáértő szakemberek. A munkatársainkra hosszútávon számítunk, így tapasztalatuk és tudásuk cégünk legfontosabb értéke. A folyamatos tanulás lehetősége és a stabilitás együttesen biztosítják, hogy a fejlesztésben, gyártásban és a partnertámogatásban is kiemelkedőek lehetünk.
Mert a NORTA Kft. alkalmazkodik az ügyfelei igényeihez. A fejlesztési és gyártási tevékenységünk, az innovációban és az üzleti modellek kialakításában is egyaránt rugalmas. A szervezeti struktúra, vezetési és szervezési modellek annak szolgálatába állnak, hogy ügyfeleink igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat megtalálhassuk.
Mert a NORTA Kft. innovatív megoldásokban is élen jár. Az innovációs pályázatokban és önálló finanszírozásban, partnereinkkel együttműködésben és önállóan folyamatos törekvésünk termékeinek és szolgáltatásaink fejlesztése.

- Gépforgalmazás, Betongyártó gépek
- Földmunkagépek
- Épitőipari gépek, berendezések
- Anyagmozgató gépek
- Élelmiszeripari feldolgozó és csomagoló gépek
- Fémipari gépek
- Faipari gépek

• IT és telekommunikációs berendezések, megoldások forgalmazása és fejlesztése
• Nyomdaipari berendezések kereskedelme
• Szálláshely üzemeltetés
Cégadatok

46.18 Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme

Budapest
Andor u. 21.
1119
Magyarország

13627375-2-43
HU13627375

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Norta Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: