Music Engine Hungária Kft.

Music Engine Hungária Kft.

Bemutatkozás
A Music Engine termékcsaládot több mint egy évtizede fejlesztették ki Ausztriában azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a jogtiszta zenehallgatás előnyét egyetlen olyan készülékkel, amely tartalmazza szinte az összes régi és új slágert, a jelenleg legtöbbet használt MP3-formátumhoz képest sokkal jobb minőséget garantálva.

A zenelejátszók ma már több mint 2.000 helyen üzemelnek, sok helyen non-stop, azaz megállás nélkül. A fejlesztési folyamat eredményeként (és a beépített öröknaptárnak köszönhetően) a készülékek hosszú időre előre programozhatóak a kényelmes érintőképernyő vagy egy iOS-t illetve Androidot támogató eszköz segítségével. Sőt, internetkapcsolat használatával akár a világ bármely pontjáról beprogramozhatóak a kívánt dalok! A számokat specifikusan, előadó, műfaj, album szerint is meg lehet találni, valamint elérhető számos előre programozott lejátszási lista is.

A Music Engine hardverei és szoftverei a 2014-től már Magyarországon készülnek, ahol új, jövőbemutató fejlesztéseket tervezünk. A Music Engine termékei hazánkban és Európa számos országában szolgáltatnak kiváló minőségű és változatos jogtiszta zenét.

A professzionális eszközeink több nyugat-európai országban működnek, és nagyon sikeresek, népszerűek a több, mint 10 éves fejlesztéseknek köszönhetően.

Magyarországon több magas színvonalú helyszín választott minket, mint például: NOBU Étterem, Cafe 57, Bárkert Bisztró, Las Vegas Casino, Groupama Arena, Rézkakas Bistro, Oxygen Wellness, Springday Health Club.

Új üzleti partnereket keresünk Budapesten és egész Magyarország területén.
Cégadatok

71.12 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás

Budapest
Nagysándor József utca 192.
1196
Magyarország

24690296-2-43

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Music Engine Hungária Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: