Megoldáskereső Gazdasági Tanácsadó Kft.

Megoldáskereső Gazdasági Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás
Cégünk 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy támogatást nyújtson olyan gyors növekedésnek indult kisvállalkozások számára, amelyek az alábbi problémákkal küzdenek:
1. A megnövekedett feladatmennyiség miatt hirtelen kibővülő szervezet működése egyre bonyolultabbá, átláthatatlanabbá válik, az egyszemélyes vezetés helyett vállalati hierarchia kialakítására, a hatáskörök és felelősségek meghatározására van szükség.
2. A működési folyamatok szabályozatlanok, párhuzamosan vagy feleslegesen végzett feladatok azonosíthatók, de előfordulnak lefedetlen területek is.
3. A tulajdonosok nem jutnak hozzá naprakész, megfelelő részletezettségű és pontosságú bevétel/költség/eredmény adatokhoz, mert azok egymáshoz nem kapcsolódó, elkülönült rendszerekből nyerhetők ki, jelentős időráfordítással és sok hibalehetőséggel.
4. Az emberek túlterheltek, nincs kapacitás a szükséges változtatások kidolgozására, menedzselésére.
A kívánt változás elérése folyamatos együttműködést igénylő, hosszú folyamat, melynek célja az adott cégnek legmegfelelőbb megoldások megtalálása. A munka során elemezzük a meglévő helyzetet, azonosítjuk a problémákat, meghatározzuk a célokat, majd lépésről-lépésre haladunk a megvalósítás felé.
Cégadatok

70.22 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Budapest
Hunyadi utca 10-14. B. II. 3.
1191
Magyarország

24087917-2-43

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Megoldáskereső Gazdasági Tanácsadó Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: