Leonito Kft.

Leonito Kft.

Bemutatkozás
A Leonito Kft. a Cégük által aktívan használt, lejárt garanciájú, vagy már a gyártó által nem támogatott informatikai eszközök karbantartási szerződés keretein belül történő működtetésében, illetőleg már nem használt, működő IT eszközeik a megvásárlásában tud támogatni Önöket.

A szolgáltatást az ITRIS helyi partnereként biztosítjuk. A svájci eredetű ITRIS Kft. informatikai eszközök (HPe, Dell/EMC, IBM/Lenovo, NetApp, Cisco, Fujitsu, Oracle, Supermicro hálózati eszközök, szerverek és storage-ok) támogatása, karbantartása és garancia kiterjesztés területeken tudja Önöket támogatni már Magyarországon is. Az anyacég 1986 óta foglalkozik az ismertebb gyártók szervereinek, tárolóinak és hálózati eszközeinek gyártófüggetlen garancia kiterjesztésével és karbantartásával.

Amint ismert, a jelenlegi időszakban a meghibásodott garanciával vagy karbantartási szerződéssel nem rendelkező üzleti kritikus IT eszközök cseréje új eszközökre, hónapokig is eltart(hat) a globális ellátási láncok működésében bekövetkezett nem tervezett problémák következtében. A mérnök szakembereink azonban gyors, egyszerű és kompetens támogatást nyújtanak hardveres meghibásodások esetén, illetve segítenek az IT infrastruktúra bővítésében és optimalizálásában. Az általunk javasolt átalánydíjas karbantartási szolgáltatás sok esetben akár 40%-os megtakarítást jelenthet a gyártók árazásával szemben.
Nemzetközi garancia és támogatási szolgáltatások egy kézből
A nemzetközi mérnöki csapat, illetve a helyi szervíztechnikusok a budapesti és a bécsi raktárkészlet segítségével az igényeiket gyorsan és professzionális minőségben ki tudja elégíteni.

Nemzetközi háttér, regionális ügyfélszolgálat

Az ITRIS segítségével – azt gondolom – maximális biztonságban tudhatják üzleti kritikus informatikai eszközeiket. A regionális ITRIS támogatási központ által irányított több mint 200 szervízmérnöknek köszönhetően a bejelentést követően rendkívül gyorsan történik a hibaelhárítás. A javítási folyamatokat minden esetben nyomon követik és szükség esetén további specialistákat biztosítanak.

Tekintve a magyar fizetőeszköz elmúlt időszakbeli árfolyamváltozásait, érdemes megfontolni azt a lehetőséget, hogy idén az ITRIS támogatásával biztosítsák rendszereik folyamatos működését. A válság múltával, a normális üzletmenet visszatértével így ráérnek később dönteni a beszerzésekről. Első lépésként szívesen adunk egy előzetes ajánlatot olyan eszközökre, amelyek meghibásodása esetén komolyabb beruházási költséggel és – várhatóan hosszú beszerzési idővel – kellene számolniuk. A szolgáltatást rövidebb átmeneti távra is tudjuk biztosítani, így kezelve az átmeneti időszakot a garancia lejárta és az új eszközök csatasorba állítása közötti időben.
Cégadatok

62.03 Számítógép-üzemeltetés

Üröm
Kárókatona utca 5/E
2096
Magyarország

13562867213

Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Leonito Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: