Humán-Társ Személyzeti Kft.

Humán-Társ Személyzeti Kft.

Bemutatkozás
Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

Két meghatározó tevékenységünk:
- Munkaerő-kölcsönzés (szállásolással is)
- Ázsiai munkaerő biztosítása

Munkaerő-kölcsönzés:

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén. Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága.

Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is (klasszikus és online megjelenések sokasága). Szervezett formában bemutatjuk a potenciális jelölteket. Előszűrést végzünk, igény esetén a Kölcsönvevő munkaalkalmassági tesztjét használva. Vidéki munkavállalók foglalkoztatása esetén országosan toborzunk, utaztatunk és több éves tapasztalatunkra építve szállásolunk. A helyi, bejárós és szállásos munkavállalókat mindenben támogatjuk, hogy a munkájára tudjon koncentrálni hosszú távon.

Ázsiai munkaerő biztosítása

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongóliában, Indiában és Bangladeshben történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is. A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

Az általunk támogatott álláskeresők azzal a céllal kívánnak elhelyezkedni Magyarországon, hogy minél többet dolgozzanak, a szülőhelyükön elérhető munkabéreknél magasabb fizetés reményében, és ezáltal támogassák családjukat. A legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Szálláshely szolgáltatást Cégünk is kínál a harmadik országbeli munkavállalók foglalkozatói számára, mely a megbízás teljes időtartamára kiterjedhet.

Értékeink

Stabilitás: Hiszünk abban, hogy Magyarországon a tisztességesen működő vállalkozások maradnak fent hosszú távon, ennek szellemében minden esetben az előírásoknak megfelelően járunk el, mely garantálja létjogosultságunkat és hosszútávú stabilitásunkat.

Rugalmasság: Kölcsönvevő Partnereinknél a rugalmasság elérése kiemelt elvárás, mely megteremtésében a munkaerő-kölcsönzőknek is fontos szerepük van. Az igényeknek megfelelően teszünk lépéseket, hogy minél hatékonyabban biztosítsuk a legjobb dolgozókat.

Alkalmazkodóképesség: Cégünk folyamatosan keresi azokat a kihívásokat, melyeket Partnereink támasztanak felénk.

Fejlődés: Az elért eredményeinket és szervezeti tudásunkat sosem tekintjük befejezettnek, hanem mindig a megújulást tartjuk a szemünk előtt. Minden egyes kapcsolatot kölcsönösen hasznos információforrásnak tartunk.

Célunk

Szervezetünk a hosszútávú stabilitást a változó körülmények ellenére kívánja biztosítani, mind a Partnerei, mind a Munkavállalói számára. Célunk, hogy a Dunántúlon a Humán-Társ Személyzeti Kft. neve garanciát adjon a megbízhatóságra és kiszámíthatóságra.
Cégadatok

78.20 Munkaerőkölcsönzés

Nagykanizsa
Törökvári u. 57.
8800
Magyarország

13614232

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Humán-Társ Személyzeti Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: