HR KOPÓ

HR KOPÓ

Gondolkodj velünk!

Bemutatkozás

TOBORZÁS szolgáltatás
HRK Recruitment – Toborzás-kiválasztás szolgáltatásaink


Mivel vagyunk mi, a HR KOPÓ többek, mint mások?


Ha minket választ:

Nem csak potenciális embereket kap rövid időn belül!

Elkészítjük a munkakörhöz tartozó munkaköri leírást és a próbaidőre vonatkozó beillesztési tervet is, vagy a meglévőt átnézzük, és javaslatainkkal ellátjuk.EZ MÉG NEM MINDEN!Recruitment csomagjaink részeként nyomon követjük az új munkatárs beilleszkedését is, és amennyiben nem felel meg a próbaidő alatt, új munkaerőt toborzunk, amely nem kerül újabb költségekbe, mert ezt is tartalmazza a szolgáltatási díjunk.

Szolgáltatásaink díját NEM az alkalmazottak, hanem a munkakörök számához kötjük, ezért sokkal több munkavállaló jelöltet tud kapni nálunk, mint bármely más munkaerő-közvetítőnél.

Nincsenek hirdetési díjak vagy egyéb rejtett költségek, amelyek Önt terhelnék

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunkPróbálja ki a 21. század legújabb toborzási szolgáltatását:TOBORZÁS ELŐFIZETÉSES CSOMAGBAN


A befizetett havi díjért folyamatosan toborzunk Önnek, ez az összeg töredéke a piacon elérhető toborzási áraknak.

Nálunk a mennyiség helyett a minőség a lényeg, valamint az, hogy teljes mértékben Önre és szervezetére szabjuk a szolgáltatásunkat!

Folyamatos kiszolgáló tevékenységet végzünk, ami azt jelenti, hogy az álláshirdetés elkészítésétől egészen a munkaerő végleges felvételéig (próbaidőszak végéig) segítjük az ügyfeleket.rendezése, lezárása.Ez a HR új generációja.Képzeljen el egy virtuális kerekasztalt, ahol szakértők ülnek, és amint felteszi a kérdését, egyszerre mind a hét szakterület képviselője az Önnek adandó válaszon fog gondolkodni.Nem kell különböző szolgáltatókhoz fordulni, nálunk mindent megtalál, amire csak egy vállalkozónak szüksége lehet ahhoz, hogy jogszerű és humánus működéssel érje el céljait:HR, Munkajog, Bérszámfejtés, Munkavédelem, Könyvelés-Adótanácsadás, Pénzügy, Sajtó & PR.Online tanácsadói csoportunk az ügyfelek minden kérdésére egységes megoldási javaslattal szolgál. Összeszokott, gyakorlatias csapatunk segítségével hét különböző területre kiterjedő útmutatást adunk, akár pár órán belül. Nem csak a felvetett kérdésre kapja meg a választ, nem csak a konkrét ügynek járunk utána, de annak minden jogi, adminisztratív, humánügyi, munkavédelmi, pénzügyi és kommunikációs vetületét is feltérképezzük, számításba vesszük, kezeljük, és megoldjuk. Csak Öntől függ, hogy milyen segítséget kér tőlünk, hogy mekkora feladatot bíz ránk. Lépjen be a virtuális irodánkba, és kérdezzen bizalommal! Jogi, gazdasági, műszaki, pszichológiai és kommunikációs szakértőink folyamatosan a rendelkezésére állnak, és csapatként igyekeznek átfogó és szakszerű tanácsokkal segíteni céljai elérését.
Cégadatok

Budapest
SZONDI UTCA 42. B. épület földszint 6 A. ajtó
1063
Magyarország

56904725-2-42

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a HR KOPÓ -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: