ÉRTÉKTREND Oktatástervezési és Szervezési Kft.

ÉRTÉKTREND Oktatástervezési és Szervezési Kft.

Bemutatkozás
A McCann Erickson Budapest Reklámügynökség korábbi vezetőjeként is állítom, hogy a hogy nem csak a reklámnak, de az oktatásnak is szórakoztatónak,,élményt adónak kell lennie. Fontosnak tartom, hogy a tréning,a coaching, a mentoring legyen nagyon költséghatékony. Ne, vagy csak ritkán kelljen utazni, termet bérelni, a munkahelyről hiányozni. Te is így látod? Akkor dolgozzunk együtt! Használd a videotréningjeinket !Élvezd a VideoMentor előnyeit, amit bármikor,bárhonnan használhatsz a saját mentorod támogatásával! Használd azt a kommunikációs szimulációt, amelyet mi fejlesztettünk ki, s amely ma már a világ számos országában működik sikeresen.
A szakma legjobbjai közé tartozók nyújtanak Neked, Nektek személyre szóló fejlesztést.Kiemelt témáink: A storytelling tudatos használata az értékesítésben.
Így lesz profitgyár az ügyfélélményből!
Az üzleti kapcsolatépítés magasiskolája.
Kommunikációs konfliktusok kezelése az üzleti életben.
Így nyerhetsz a tendereken, a versenyprezentációkon!
Professzionális prezentáció - stresszmentesen, átütően.
Így építsd fel a személyes márkádat! (Mert más ezt nem fogja megtenni helyetted!) Érdekérvényesítő médiaszereplés
Várunk! Dr.Serényi János
Cégadatok

70.21 PR*, kommunikáció

Budapest
Istráng utca 17.
1162
Magyarország

11803072-2-42

Cimkék
#tréning, #videotréning, #üzleti kommunikáció, #ügyfélélmény, #ügyfélkezelés, #prezentációs, #stresszkezelés, #személyes márka, #personal branding, #médiaszereplés, #konfliktuskezelés, #e-learning, #távoktatás, #tender, #verseny, #online tréning, #coaching, #podcast, #mentoring, #oktatás, #fejlesztés, #költséghatékony, #storytelling, #történetmesélés, #reklám, #pr, #marketing, #reklámkampány
Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot az ÉRTÉKTREND Oktatástervezési és Szervezési Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: