Core Financial Services Hungary Kft.

Core Financial Services Hungary Kft.

Bemutatkozás
A CORE FINANCIAL SERVICES HUNGARY KFT-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Magyarországon jelenlévő cégek számára pénzügyi, számviteli és/vagy gazdasági vezetői szolgáltatást nyújtva ezen vállalkozások a modern kor kihívásaira a jelen legkorszerűbb globális, informatikai eszközeit használva a lehető leghatékonyabban, legrugalmasabban tudjanak reagálni.

Szeretnénk a megszerzett szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat a magyar kis- és középvállalkozások (KKV-k) szolgálatába állítani, és elérhetővé tenni a nemzetközi nagyvállalati gyakorlatok előnyeit, hogy a magyar piaci szereplők is minél hatékonyabban működhessenek, és feljebb léphessenek a piaci ranglétrán.

A nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégektől megszokott szolgáltatási színvonalat biztosítjuk gazdasági, pénzügyi, számviteli és interim menedzsment területeken. Cégünk hatékony működési struktúrájából kifolyólag jelentősen alacsonyabb általános költségekkel dolgozunk, amely lehetővé teszi a szokásos piaci árnál kedvezőbb szolgáltatás nyújtását ügyfeleink részére.
Cégadatok

70.22 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Dunakeszi
Barátság útja 4/A 3. em. 3.
2120
Magyarország

26551836-2-13
26551836-2-13

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot a Core Financial Services Hungary Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: