Antók Mérnöki Iroda Kft.

Antók Mérnöki Iroda Kft.

Bemutatkozás
A 2001-es alapítású Antók Mérnöki Iroda (AMI) távközlés mérnöki és informatikai tevékenységgel, kereskedelemmel, igazságügyi szakértéssel, műszaki tanácsadással, oktatásszervezéssel, technológiafejlesztéssel és építésvezetéssel foglalkozik.Kiemelt szakmai területünk az FTTH optikaikábel hálózatfejlesztés, létesítés és üzemeltetés.

Szakembereink 30 éve képviselik a német LANCIER Cable-t és látjuk el a kábelhálózat építő gépek és eszközök magyarországi kereskedelmi képviseletét.

Kábel behúzáshoz- és eltávolításhoz a Carima GLISS kábelsíkosító termékcsaládot és tisztító termékcsaládot forgalmazzuk.

Kiberbiztonsági szállítóink az A10 Networks alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásai, a Vectra Networks mesterséges intelligencia alapú automatikus támadáskezelése és hálózati önvédelme, a Stormshield ipari tűzfal SCADA rendszerek védelmére, a Mojo Netwoks AirTight wifi behatolásvédelmi rendszer, a Grey Wizard teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás és a Waterfall Security ICS kibervédelmi technikák az adatdiódák alkalmazásával.

A WALLIX alapú privilegizált felhasználó kezelés, és munkamenet rögzítés mellett adatközpontoknak End of Life HP és IBM szerver termékek pótlására-, bővítésére kínálunk megfelelő megoldásokat.

Büszkék vagyunk megbízhatóságunkra és szakmai elismerésünkre. Továbbra is kiemelt célunk a hazai távközlési szakemberek oktatási, képzési támogatása.
Cégadatok

61.10 Vezetékes távközlés

Budapest
Emőd utca 40.
1031
Magyarország

12732689-2-41
HU12732689

Online elérhetőségek
Ajánlatkérés / Kapcsolat
Vedd fel a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot az Antók Mérnöki Iroda Kft. -től. Ha ajánlatot kérsz, akkor fogalmazd meg minél pontosabban, hogy mire van szükséged.

Ajánlatot kérsz vagy üzenetet írsz?

Cégként vagy magánszemélyként kéred az ajánlatot: