A jelenlegi turbulens, változékony gazdasági környezetben a vállalkozások egyik legfontosabb kérdése, melyre mielőbb hatékony választ kell adniuk, hogyan tudják optimalizálni cégük működését. Enélkül ugyanis nem fogják tudni eredményesen kezelni a KATA-váltásból, a száguldó inflációból, a növekvő nyersanyag-költségekből és az elszabaduló energiaárakból fakadó költségbizonytalanságot és teljes kiszámíthatatlanságot. Téged is érdekel, mi tud mindehhez segítséget nyújtani? Cikkünkben megtalálod a megoldást!

Rendkívüli időket élünk, vállalkozóként pedig elengedhetetlen, hogy felkészülten vágj neki az elkövetkező időszaknak. Ebben tud segíteni neked: a digitalizáció, valamint a Brillit.com üzletfejlesztési platform.

A KATA-teher után

Számos vállalkozó került nehéz helyzetbe, amikor az adózási törvény módosítása miatt idén szeptembertől nem folytathatta tovább tevékenységét KATA-rendszerben. Rengeteg vállalkozás kényszerült más típusú adózási formába, a legoptimálisabb új adónem kiválasztása feszültségekkel és kihívásokkal teli volt. Az új formában történő adózás pedig gyakran megnehezíti a mindennapi működést, valamint csökkenti az eredményességet.

Az ügyfélszerzés számukra újból kardinális kérdéssé vált, hiszen előfordulhat, hogy korábbi partnereiket már nem tudják minden esetben kiszolgálni, így új megrendelőket kell keresniük. Számukra is megoldást nyújt a Brillit.com üzletfejlesztési platform, amely egyedülálló lehetőséget biztosít a vállalkozóknak, hogy új partnerekre, ügyfelekre, üzletfelekre találjanak, kiépítsék és bővítsék üzleti kapcsolati tőkéjüket, illetve ápolják meglévő kapcsolataikat.

Digitális profillal az ügyfélszerzésért

A Brilliten üzleti profilt hozhatsz létre, melynek segítségével bármilyen leendő ügyfeled könnyen megtalálhat, emellett ajánlatokat nyújthatsz be, melyekkel kiaknázhatod lehetőségeidet és üzleti partnerekre tehetsz szert. Így láthatóvá válhatsz leendő ügyfeleid és partnereid számára, illetve gyorsan és könnyedén kommunikálhatsz rengeteg potenciális megbízóval. Találd meg a több ezer regisztrált cég közül a számodra potenciális ügyfeleket! Építs ki megbízható ügyfélkört, mely stabilitást nyújt a bizonytalan időkben is!

Felejtsd el az adminisztrációs terheket!

Számos olyan elengedhetetlen, de idő- és költségigényes vállalkozói tevékenységet kell ellátni, melyek terheit digitalizációval csökkenthetjük. A Brilliten egy helyen, könnyedén intézhető például a dokumentumkezelés, tenderekre jelentkezés, árajánlatok kiküldésre, sőt, a szerződéskötés és a folyamatos kapcsolattartás is. A vállalkozók számára ez nemcsak az adminisztratív terhek csökkentését teszi lehetővé, de a cégprofil megjelenítésével láthatóságot is biztosít számukra.

Az automatizált rendszerek és a digitalizáció egyre nagyobb jelentőségűvé válik a jövőben, segítségükkel ugyanis optimalizálhatjuk működésünket, csökkenthetjük költségeinket, időt spórolhatunk, valamint vállalkozásunkat is hatékonyabban, eredményesebben működtethetjük. A modern digitalizációs megoldásokkal magasabb fokú stabilitást és kiszámíthatóságot érhetünk el – ami a mai világban különösen fontos szempont.

Legyen a Brillit a virtuális tárgyalód és az új digitális asszisztensed!

Ma már alapvető követelmény, hogy digitalizáld üzleti folyamataid. Regisztrálj a Brillitre és lépj szintet! Csatlakozz több száz olyan vállalkozóhoz, akik már élvezik a tagság előnyeit! Nálunk sohasem fogysz ki a partnerekből, a lehetőségekből és az ötletekből.

Használd platformunk legnépszerűbb funkcióit:

  • készíts árajánlatot, értékesítsd a terméked vagy szolgáltatásod beszerzőknek,
  • kutass fel kivitelezőket, beszállítókat, alvállalkozókat és válogass az ajánlataik között,
  • szerezz még több bevételt vagy spórolj a kiadásaidon!