Hogyan lehet csekély pénz- és energiabefektetéssel sokat nyerni vállalkozóként? Csak az internetig kell mennünk a válaszért, ahol olyan online, digitalizációs eszközöket találhatunk, amelyekkel gyorsan és hatékonyan építhetjük a cégünket. Hogy milyen alkalmazásokra van a legnagyobb szüksége egy magyar vállalkozásnak, arról már korábbi cikkünkben (LINK: https://brillit.com/blog/2021/12/20/5_1-online-platform-amire-egy-vallalkozasnak-mindenkepp-szuksege-van-a-fejlodeshez/) értekeztünk, ám most hoztunk pár újabb remek platformot, amit érdemes kipróbálnotok. Nézzétek csak!

  1. Bank360 – Titánok harca

Egyedül nem mindig megy, és ez különösen igaz akkor, ha a vállalkozásunkkal egy nagyobb befektetésre vagy fejlesztésre készülünk, ehhez pedig hitelre vagy egyéb pénzügyi eszközre van szükségünk. De indulásnál sem mindegy, milyen feltételekkel nyitunk folyószámlát. A Bank360 segít abban, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb és legkedvezményesebb ajánlatot a bankok ajánlatainak összehasonlításával. A weboldal egyszerű, letisztult, ingyenes és külön részleget tart fenn a vállalkozásoknak.

  1. miniCRM – Rendszerbe foglalva

Egyre több az ügyfeled, egyre több a feladat? Racionalizálnotok kell a kapcsolatok kezelését, a cég működését? Akkor a vállalkozásodnak egy CRM rendszerre lesz szüksége. A miniCRM-mel nemcsak az értékesítést optimalizálhatjátok, hanem a marketingfolyamatokat, az ügyfélszolgálatot és a pénzügyeket is hatékonyabban intézhetitek.

  1. Árukereső – Gyorsan, kicsiben, összehasonlítva

Gyorsan kell valamit beszerezned, és nincs időd végigjárni vagy végigtelefonálni a boltokat az legjobb ajánlatért? Akkor biztosan rátalálsz majd az árukeresővel, ahol több mint 4600 bolt, 21 és félmillió termékét hasonlíthatod össze. Viszont, ha nagyobb tételben vásárolnál, akkor nem biztos, hogy így spórolod meg a legtöbb pénzt.

  1. D&B – Teljes kontroll

A sikeres együttműködés záloga a bizalom, de sohasem lehet elég óvatos az ember. Ha szeretnél többet megtudni a leendő partnereidről üzletkötés előtt, akkor remek megoldást nyújthatnak számodra a dun&bradstreet termékei. A d&b az eseti megbízásoktól az éves partnerkontrollig kínál céginformációs szolgáltatásokat, előfizetés előtt pedig egy 3 napos ingyenes tesztidőszakra is lehetőséget adnak.

  1. Brillit – A vállalkozások sikere

A legtöbb pénzt akkor spórolhatod a beszerzéseiden, ha versenyeztetsz, a legnagyobb profitot pedig akkor termelheted, ha mindig van kinek eladnod a terméked, szolgáltatásod. A Brillit.com-on a vállalkozások a keresleti és a kínálati oldalon egyaránt jelen vannak, ráadásul a nyílt rendszernek köszönhetően már külsős megrendelők is kérhetnek árajánlatot a cégektől. De mi értelme van kívülállónak lenni, ha a Brilliten aktív közösséggel, és könnyen kezelhető, átlátható kereskedői platformmal találkozhatsz. Csatlakozz te is!

Borítókép: Envato Elements