Ma már kis pénzből, és különösebb technológiai tudás nélkül sem lehetetlen modern, gyorsan fejlődő, prosperáló céget építeni. Milyen alkalmazásokra van szüksége egy magyar vállalkozásnak, a cég méretétől függetlenül, hogy költséghatékonyan helyezze magát digitalizációs pályára, és ott is tartsa magát? Gyűjtésünkből kiderül.

  1. Billingo

A több mint 100 000 regisztrált felhasználóval rendelkező, magyar fejlesztésű online számlázó nem kevesebbet ígér, mint egyetlen felületet, ahonnan a vállalkozásunkat irányíthatjuk. Talán nem is túlzás ez az állítás, hiszen a jól megszokott számlázási tevékenységek mellett a Billingo egy sor olyan funkcióval is rendelkezik, ami nemcsak megkönnyíti, hanem fel is gyorsítja az ügymenetet. Havi felárért pedig már pályázatfigyelést is kérhetünk tőlük.

  1. Számlázz.hu

Egyszerű, de nagyszerű is? A legtöbben valószínűleg igent mondanának erre a kérdésre, hiszen a piac legnépszerűbb online számlázója fogalomnak számít a magyar vállalkozók körében. Letisztult kezelőfelület, hatékony számlakibocsátás, integrált funkciók és kevés sallang. Tökéletes induló vállalkozások számára, ráadásul a könyvelőnk is imádni fogja.

  1. Bankmonitor.hu

Nem kell pénzügyi szakértőnek születni ahhoz, hogy valaki vállalkozást irányítson. Az viszont elkerülhetetlen, hogy egy pénzügyi vezető időről időre súlyos pénzügyi döntéseket hozzon, például kiválassza a számára legkedvezőbb banki szolgáltatásokat. Ilyenkor fontos, hogy hiteles forrásból informálódjunk vagy kérjünk és kapjunk javaslatot. A Bankmonitor.hu-n nemcsak a legfrissebb pénzügyi híreket olvashatjuk, hanem például kalkulátorokkal hasonlíthatjuk össze a legkülönfélébb hitelkonstrukciókat, sőt személyre szabott tanácsot is kérhetünk. Ráadásul ingyen.

  1. Honlap.hu

Azt gondolhatnánk, a közösségi platformok világában elég, ha elkészítjük a vállalkozásunk profilját és már tódulnak is hozzánk a like-olók és az ügyfelek. Pedig még a Facebook is elvárja a cégektől, hogy hitelesítésük érdekében rendelkezzenek profi weboldallal. A honlapok reneszánszukat élik, hiszen ezek azok az online felületek, ahol a vállalkozók a leghitelesebben, a saját ízlésüknek és ügyfeleik igényeinek leginkább megfelelően mutatkozhatnak be. Sőt, akár az üzlet nagy részét is ezeken bonyolítják. A honlap.hu egyszerű, gyors honlapépítési funkciót, üzemeltetést és támogatást ígér egyszerre. Sőt, ha szeretnénk, rájuk is bízhatjuk a teljes arculatunk kialakítását és a weboldalunk elkészítését.

  1.  Coface

Ügyfélkörbővítés előtt áll a vállalkozásunk? Elengedhetetlen, hogy naprakész céginformációs szolgáltatást vegyünk igénybe, nehogy pénzszámolás helyett a kifizetetlen számlákat kelljen tologatnunk az asztalon. A Coface szakértői világszerte dolgoznak azon, hogy elemezzék a vállalkozások pénzügyi stabilitását, erejét és előre jelezzék a kockázatokat, így a segítségükkel nemcsak magyarországi, hanem nemzetközi manőverekbe is bátran belevághatunk.

+1. Brillit

A vállalkozások sikere legnagyobb részt azon múlik, hogy kitől szerzünk be és kinek adjuk el a termékeinket, szolgáltatásainkat. A zárt klubokban, érdekkörökben kötött üzletek korának most vége. A Brillit.com-on a keresleti és a kínálati oldal egy olyan nyitott, pezsgő online üzleti közösség formájában van jelen, amelyet folyamatosan bővülő funkciókkal szolgál ki a mindenki számára ingyenesen elérhető, interaktív cégkatalógusként is funkcionáló, felhasználóbarát platform. A vállalkozások ezen könnyen egymásra találhatnak, kommunikálhatnak és közvetlenül egymással köthetnek üzleteket.

Borítókép: Envato Elements