Tudtad, hogy ha az Erste Banknál vezetsz számlát, akkor egy éven át ingyen használhatod a Brillit rendszerét – méghozzá teljes funkcionalitással?

A kedvező számlacsomag ajánlatok és hitellehetőségek mellett különösen nagy előny manapság az Erste Bank ügyfelének lenni abban az esetben, ha induló- vagy akár érett, fejlődő vállalkozásként szeretnénk egyre magasabbra jutni az üzleti életben. A pénzintézet és a Brillit üzleti platform közös megállapodásának köszönhetően ugyanis mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy egy teljes éven át kihasználhassa a közösségi rendszer minden előnyét, méghozzá teljes funkcionalitás mellett.

Ez az ajánlat különösen azok számára nagyon előnyös, akik szeretnék egyszerre jó helyen tudni a pénzügyeiket, és közben folyamatosan növelni beszerzéseik vagy megrendeléseik számát, méghozzá állandóan bővülő ügyfélkör mellett! Lássuk azonban, hogy milyen előnyei vannak az Erste Power számlacsomagnak, melynek segítségével garantáltan új utakat nyithatunk meg vállalkozásunk előtt!

Az Erste Power számlacsomagról

Az Erste Bank azzal a céllal hozta létre Power számlacsomagját, hogy a Power Business program részeként egyedi ajánlatokat tudjanak biztosítani azoknak a vállalkozó ügyfeleknek, akik megbízható helyen szeretnék intézni pénzügyeiket, méghozzá rengeteg előnyös tulajdonság és szolgáltatás mellett.

A Power számlacsomaggal ugyanis több díjmentes szolgáltatáshoz jutnak hozzá az ügyfelek, melyek alaposan meg tudják könnyíteni a pénzügyek esetén az átláthatóság mellett az indulást, noha azok számára is ideális lesz, akik már haladó vállalkozásukkal emelkednének újabb szintekre.

A számlacsomag díjmentes tételei

A Power számlacsomaggal több olyan tételünk is díjmentessé válik, ami céges ügyfélként más helyen gyakran kisebb vagyonokat emészthet fel. Hogy melyek ezek?

Példának okáért 18 hónapon át egyáltalán nem kell számlavezetési díjat fizetnünk azért, hogy az Erste Banknál vezetünk számlát, így teljesen mindegy, hogy mennyi pénz fordul meg a bankszámlánkon, hogy mekkora kifizetéseket vagy pénzügyeket intézünk, a kérdéses intervallumon belül ez költségmentes lesz.

Ezen felül szintén 18 hónapig teljesen díjmentesek lesznek az elektronikus NAV utalások, melyek bizonyos vállalkozási formáknál komoly összegeket emészthetnek fel már kezdetben is, miközben alaposan meg tudják nehezíteni az indulást. Ezen tranzakciók esetén csupán a tranzakciós illetéknek megfelelő díjat szükséges megfizetni.

Ez azonban még nem minden, hiszen a számlacsomag igénylésével a saját számlák közti átutalás szintén díjmentessé válik, sőt, ezen utalások mentesek lesznek a tranzakciós illetéktől, mely közel sem csak az induló céges ügyfeleknek lehet könnyítés, hanem a nagyobbak számára egyaránt.

Hogy mindezt bizonyára hetekig tartó papírmunka után tudjuk csak igényelni? Szerencsére szó sincs ilyesmiről, az Erste Power számlacsomagot alig pár perc alatt lehetőségünk van online formában megrendelni magunknak. A fenti előnyök mellett pedig ezzel azonnal zöld utat kapunk az Erste PowerOn Partner Programba, ami minden egyes vállalkozás számára hatalmas lökést adhat az első időszakban. Hogy miért? Lássuk a programmal járó előnyöket!

A PowerOn Partner Program

Általánosságban elmondható, hogy a PowerOn Partner Program az Erste Bank vállalkozássegítő csomagja, melyet bárki kipróbálhat 12 hónapon át teljesen ingyen, ha a pénzintézetet választja számlanyitáshoz. A partnerprogram részeként lehetőségünk nyílik

 • egyszerűen és hatékonyan saját céges weboldalt készíteni;
 • nyitni a külföldi piacok felé;
 • valamint csatlakozni egy üzleti közösséghez, ami folyamatos fejlődést biztosít majd vállalkozásunknak.

Power Network

A Power Network szolgáltatás az Erste PowerOn Partner Program egyik központi eleme, mely egy rendkívül általános problémát szeretne áthidalni. Minden vállalkozás találkozik ugyanis azzal a jelenséggel – legalább az induláskor –, hogy nem tud új ügyfeleket szerezni, megragad egy szinten, az üzleti reggelikből nem tudja kihozni a maximumot, és ha tudja is, hogy merre induljon tovább, sok esetben csak falakba ütközik.

Ez a szolgáltatás ezen hibák áthidalásában segít, méghozzá a Brillit Hungary Kft. fejlesztésével, amit az Erste Bank ügyfeleként bárki teljesen ingyen kipróbálhat 12 hónapon át, mely éppen elegendő ahhoz, hogy megismerhessük az üzleti közösségi platform működését, illetve előnyeit. Mindezt egy rendkívüli módon átlátható, egyszerűen kezelhető és rugalmas rendszer társaságában, mely leginkább azt a célt szolgálja, hogy a vállalkozások között leegyszerűsítse a kapcsolatépítés és az üzletszerzés folyamatát. Ez azonban még közel sem minden!

A Power Network legnagyobb előnyei

Noha a Power Network pozitív hatásait leginkább akkor tapasztaljuk meg, ha rendszeresen használjuk majd a Brillit rendszerét, lévén a platformon határozottan a részletekben rejlik majd a lényeg, azonban néhány fontosabb tulajdonságot így is ki kell emelni a szolgáltatásról, hogy kiderüljön: mekkora lehetőséget adnak vele a kezünkbe.

Díjmentes hozzáférés 12 hónapig

Az első és legfontosabb, hogy az Erste ügyfelei 12 hónapon át teljesen díjmentes hozzáférést kapnak a Brillit Prémium csomagjához, aminek jóvoltából rengeteg előnyös funkciót és opciót megismerhetnek, illetve használhatnak. Tapasztalataink szerint ez az egy év több mint elegendő ahhoz, hogy átláthassuk a rendszert, mindemellett pedig kihasználhassuk a legfontosabb előnyöket.

Az ügyfélszerzés még soha nem volt ilyen egyszerű

Vállalkozóként, megbízóként és beszerzőként egyaránt rendkívül nagy nehézségeket tud okozni az ügyfélszerzés problémája. A Brillit részeként azonban mindez elképesztően egyszerűvé válik, hiszen csak ki kell töltenünk a bemutatkozót, feltölteni azt megfelelő keresőszavakkal, és a potenciális ügyfelek a jövőben könnyen megtalálhatnak minket, mint ahogyan mi is azokat a munkákat, melyek passzolnak a céges profilunkhoz.

Ez azonban még közel sem minden, hiszen az ügyfeleket nemcsak az ügyfelek megszerzésében segítünk, hanem a megtartásukban is! Oda-vissza értékelhetjük például azokat a partnereket, akikkel sikeres együttműködésünk volt, miközben komplett partnerlistát állíthatunk fel, ahonnan bármikor visszakereshetők lesznek az ügyfelek, közvetlen kapcsolatba léphetünk velük, árajánlatokat küldhetünk számukra az újabb beszerzésekhez és fordítva.

Árajánlat küldése a potenciális partnereknek

Ha vállalkozóként, illetve szolgáltatóként kezdjük el használni az üzleti közösségi platformot, akkor az egyik legfontosabb előnye minden kétséget kizáróan az lesz majd, hogy nemcsak könnyen megtalálhatjuk azokat az ügyfeleket, akikkel a jövőben partnerekké válhatunk, hanem egyszerűen fel is vehetjük velük a kapcsolatot.

Ezen a téren ráadásul nemcsak privát üzenetek küldésére van lehetőségünk – amit elutasíthat a másik fél, tehát spammelésről szó sem lehet –, hanem arra is, hogy egy kiírásra azonnal árajánlatot tudjunk küldeni. Ezt ráadásul senki más nem láthatja rajtunk és a leendő ügyfélen kívül, így bátran élhetünk a lehetőséggel.

Beszerzés és árajánlat kérése percek alatt

Nem szabad elfelejteni ugyanakkor azt sem, hogy beszerzői oldalról is legalább ennyire egyszerű, hovatovább hatásos a Brillit használata. Amennyiben adott egy céges probléma, nekünk nincs más teendőnk, mint kiírni egy beszerzést, ami a megfelelő kulcsszavak miatt rögtön eljut azokhoz a potenciális partnerekhez, akik megoldással, esetünkben termékekkel, szolgáltatásokkal tudnak szolgálni nekünk.

Itt pedig visszakapcsolódunk az előző ponthoz, hiszen a leendő partnerek nagyon egyszerűen, közvetlenül tudnak árajánlatot küldeni nekünk, így rögtön áttekinthetjük a lehetőségeket, több megközelítés, több ár közül tudunk válogatni, majd azonnal elkezdhetjük a tárgyalásokat azzal a partnerrel, aki minden tekintetben a legszimpatikusabb volt, illetve a legjobb ajánlattal szolgált.

Biztonság mindenek felett

Az elhangzottak mellett ráadásul a Brillit üzleti platform teljesen biztonságos. Adatainkat csak a többi regisztrált felhasználó láthatja, árajánlatainkhoz kizárólag mi és a leendő ügyfelek férhetnek hozzá, miközben minden egyes felhasználó ellenőrzésen esik át, hamis profilok és csalók itt nem jelenhetnek meg. Nagy előny az is, hogy külső felek a Brillit folyamatába egyáltalán nem látnak bele, így soha nem kell aggódnunk egy beszerzés vagy egy árajánlat miatt.

Mit kínál az Erste PowerNetwork 12 hónapos ingyenes csomagja?

Mint fentebb már említettük, az Erste PowerNetwork részeként 12 hónapos hozzáférést kapunk a Brillit prémium csomagjához, melynek tartalma a következő lehetőségeket kínálja a felhasználóknak:

 • Korlátlan mennyiségben hozhatunk létre beszerzéseket
 • Kiemelhetjük beszerzésünket
 • Sürgős és zárt beszerzést indíthatunk
 • Az újabb ügyfelek felkutatásának érdekében toborzó beszerzésre is lehetőségünk nyílik
 • Kiemelhetjük a fontosabb ajánlatokat
 • Szabadon böngészhetjük beszerzéseinket, így korábbi partnereink visszakereshetők lesznek
 • Saját céges profilt kapunk, mely ideális bemutatkozó felület bárkinek
 • Böngészhetünk a Brillit céglistájában
 • Küldhetünk célzott és közvetlen árajánlatot, valamint üzenetet
 • Olvashatunk és írhatunk is értékeléseket a sikeres üzletkötések után
 • Automatikus értesítést kapunk minden folyamatról és frissítésről
 • Saját partnerlistát építhetünk ki, mely a későbbiekben óriási segítségünk lehet a fejlődésben

PowerWeb

Az Erste PowerOn Partner Program kapcsán fontos kiemelnünk még a PowerWeb szolgáltatást is, mely lehetőséget ad arra, hogy a pénzintézet ügyfelei 12 hónapig díjmentesen igénybe vegyék a Honlap.hu szolgáltatását, aminek részeként saját céges weboldalt indíthatnak, és azt egy éven keresztül ingyen használhatják.

A világhálón való megjelenés elengedhetetlen ahhoz, hogy céges sikereket érjünk el, hiszen amint azt kapcsolódó cikkünkben már korábban kiemeltük: manapság gyakorlatilag nem is létezik az a vállalkozás, amelyik nem található meg az interneten.

A PowerWeb legnagyobb előnyei

Az Erste PowerWeb részeként saját céges weboldalt készíthetünk, ezáltal megjelenhetünk az online térben, illetve lecserélhetjük korábbi, esetleg rosszul működő honlapunkat, ha szükség van rá. Hogy mit kapunk a szolgáltatással?

12 hónapos díjmentes hozzáférés

Amennyiben az Erste Bank ügyfeleiként igényeljük a szolgáltatást, akkor 12 hónapon át teljesen díjmentes hozzáférést kaphatunk a Honlap.hu két csomagjához is. Ezek közül az egyik a Start csomag, mely egy landing page-ként vagy one-pager honlapként képes arra, hogy röviden, tömören és áttekinthetően eljusson vele üzenetünk a vásárlókhoz. Az Optimum ezzel szemben egy összetettebb céges portál, egy porfólió oldal lesz, ahol mindennek lesz helye, a szolgáltatások, a termékek, de akár még a munkatársak bemutatásának is.

Gyors és egyszerű kialakítás

A PowerWeb segítségével rendkívül egyszerűen, programozói tudás nélkül, mi magunk állíthatjuk össze saját céges weboldalunkat. Ettől nem kell megijednünk, hiszen az oldalt kész elemekből kell összeválogatnunk, ami nemcsak könnyed, hanem egyszerű alternatíva is lesz a maximálisan személyre szabott végeredményhez. Weboldalunk rádásul így nemcsak az igényeinkhez lesz igazítható, hanem csak azokat a funkciókat tartalmazza majd, amire szükségünk lehet a jövőben.

Segítség, tanácsadás és folyamatos fejlesztés

Amennyiben elakadtunk volna a céges weboldal készítésével, a PowerWeb szolgáltatás magába foglal egy személyes tanácsadást is, mely áttekinthetővé teszi a honlap összeállítását, illetve későbbi tartalomfeltöltését egyaránt. További nagy előny, hogy leendő portálunk egy a háttérben folyamatosan fejlesztett rendszerre és aktualizált szolgáltatásokra épül, így mindig illeszkedik majd a friss trendekhez, változásokhoz, miközben a biztonság szempontjából sem vall majd kudarcot, ami az online térben különösen lényeges.

PowerExport

Az Erste Banknál számlával rendelkező vállalkozások számára elérhető szolgáltatások között igencsak különlegesnek tekinthető a PowerExport is, melynek előnyeit akkor használhatjuk ki leginkább – méghozzá időkorlát nélkül díjmentesen –, ha szeretnénk vállalkozásunkkal megjelenni a nemzetközi piacokon.

Nyilvánvaló, hogy nem minden cég szeretné átlépni Magyarország határait, azonban érdemes legalább elgondolkodni a lehetőségeken és megvizsgálni a globális piacot, hiszen könnyen előfordulhat, hogy olyan termékekkel, olyan szolgáltatásokkal és technológiákkal foglalkozunk, méghozzá olyan árkategóriában, amivel egy bizonyos régióban óriási sikerünk lenne.

Ehhez kapnak segítséget időkorlátozás nélkül díjmentesen az Erste Bank ügyfelei a PowerExport által, mely a Market Finder néven ismert exportsegítő eszköz által nagyon hasznos információkat kínál nekünk más országokról, de kapunk fogyasztói statisztikákat, személyre szabott javaslatokat, egyszóval rengeteg lehetőséget arra, hogy megpróbáljuk vállalkozásunkat kivinni a nemzetközi piacra.

A PowerExport legfőbb előnyei

Azon túl, hogy a PowerExport minden céges ügyfél számára ingyenes, aki az Erste Banknál vezet számlát, rengeteg olyan előnyös tulajdonságot ad a kezünkbe, aminek az értékét sokan fel sem tudják fogni. Míg ugyanis a Brillit a hazai piac meghódításában segít, a PowerExport a globális szegmensben való érvényesülést könnyíti meg. Mindezt a következőkkel:

Egyszerűvé teszi a piackutatást

Egy ismeretlen, külföldi piac meghódítása mindig rendkívül nehéz, ezért elsődlegesen fontos, hogy megismerjük az adott közeget. Ehhez piackutatásra lesz szükségünk, ami sok esetben rendkívül drága. A PowerExport részeként azonban díjmentesen kaphatunk segítséget ehhez azért, hogy először megtaláljuk a számunkra potenciális piacokat, majd meg is ismerjük őket.

Megkönnyíti az ügyfélszerzést

A külföldi piacok megismerése gyakran kevés ahhoz, hogy megvethessük a lábunkat, ehhez ügyfelekre is szükségünk lesz. Ebben szintén segítségünkre lehet a PowerExport, hiszen nemcsak azt támogatja meg, hogy hatékonyan tudjunk alkalmazkodni az adott piac sajátosságaihoz, de ezen felül még potenciális partnereket is kijelöl számunkra, akik segíthetik cégünk, termékeink és szolgáltatásaink elindítását.

Növekedési terv és marketingstratégia

Tervek és marketing nélkül egy új piac meghódítása nem lesz egyszerű feladat, azonban még ebben is támogat minket a PowerExport, ezáltal segítségével teljesen optimalizálhatjuk befektetési- és marketingstratégiánkat, azaz kézben tarthatjuk a kapcsolódó kiadásainkat, mert a tervezhetőség, a pénzügyek átláthatósága egy globális terjeszkedésnél elengedhetetlen. Emiatt kapunk például saját növekedési tervet is, ha igényt tartunk rá.

Borítókép: Envato Elements